Czy z wymieszania egzotyki i tradycji w jednym garnku może wyjść coś dobrego? Restauracja Francis Drake twierdzi, że tak i ma na to kilkanaście dowodów. Serwuje je na talerzach w postaci kolorowych dań o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Inspiracją dla wyszukanego menu są kuchnie Włoch, Francji, Hiszpanii, Grecji, Libanu i Maroka doprawione szczyptą kuchni karaibskiej. A to wszystko w Kołobrzegu, nad polskim morzem w rytmach kubańskiej muzyki.
Menu dla małych brzuszków: menu nie wyszczególnia konkretnych potraw. Dzieciom mogą jednak posmakować naleśniki z kremem mascarpone lub czekoladowym, placki z cukinii z twarożkiem i łososiem lub grillowanym boczkiem, makaron zapiekany z kurczakiem i brokułami w sosie śmietanowo-serowym, owoce sezonowe z cynamonem zapieczone pod kruszonką podawane z gałką lodów
Udogodnienia: krzesełka dla dzieci, kącik zabaw